Ràdio 90, Directes: Kitsch a la Sala Zeleste (1992)

Enguany és un any assenyalat per els seguidors de Kitsch.

El grup banyolí celebra els seus 25 anys com a grup (la seva primera maqueta Les Mosques es va enregistrar el 1987), i l’Ajuntament de Banyoles els ha considerat recentment mereixedors del premi banyolí de l’any, premi més que merescut, doncs durant aquest temps han passejat el nom de la ciutat per tot Catalunya i també amb algunes excursions fora del país, com aquella mítica actuació a la Plaça Roja de Moscou el 1992, precisament poques setmanes abans de la sortida al mercat del directe que us presentem el proper dissabte, el seu primer disc en viu, que porta per nom simplement KITSCH III, i que s’havia gravat el 21 de febrer del 1992 a la sala Zeleste de Barcelona

Dissabte que ve retrem homenatge a un disc històric en el que repassen la majoria de temes dels seus dos primers treballs en estudi (Dia Boig, Presó Mental, Cap Quadrat, L’Hora Fosca, Vies d’Extinció, les dues Oracions i tants d’altres temes d’aquells que a dia d’avui segueixen posant-nos la pell de gallina als seus concerts).

Kitsch són una bèstia del directe, un d’aquells grups que cal veure alguna vegada sobre l’escenari, on els seus temes guanyen en potència i la comunió amb el seu públic és total i absolut. Sintonitzeu-nos el proper dissabte, dia 8 de desembre, a les 17:00 hrs i ho podreu comprovar vosaltres mateixos. Serà de la mà d’en Josep Mª Corbalán.

I el diumenge, dia 9, a la mateixa hora, repetirem el programa que en Jordi Comas va dedicar a una selecció de concerts dels Dead Kennedys.

http://www.r90.org/?p=1354