DESCÀRREGUES/K-ZONE CONTACTE/CONTRACTACIÓ KITSCH A LA COVA
         kitsch twitter  SPOTIFY  bancamp  instagram
biografia
 


- El 1994, Kitsch retorna a l´activitat i participa en el recopilatori 5 anys de rock a Girona amb el tema "Crisi", cançó enregistrada i mesclada per Lluís Costabella i Rosky Ros al Santuari de Banyoles.

- El 1993, Kitsch té previst fer una gira de 15 concerts per Xina, però problemes polítics d'última hora ho impedeixen. Després d'això, Xicu Vilanova deixa definitivament el grup, Kitsch decideix abandonar Audiovisuals de Sarrià i afrontar un llarg període d´inactivitat fins aconseguir rescindir el contracte discogràfic.

- El 1992, després d'actuar a l'Auditori del Kremlin de Moscou (Rússia), convidats per TV Constantino, es posa a la venda el Kitsch III directe, disc i vídeo que recullen el grup tocant en directe, concretament en el concert realitzat a la sala Zeleste de Barcelona el 21 de febrer del mateix any.

- El 1991, Xicu Vilanova torna al grup i Audiovisuals publica el Kitsch II, enregistrat i produït per Àlex Soler als estudis Moraleda de Barcelona i mesclat als Bullet Sound Studios d'Holanda. El tríptic de la portada és obra de Lluís Güell. El videoclip del tema "Déu i el gos" el dirigeix Mai Balaguer, i els vídeos de les cançons "Art de Trair" i "Nocturn " són fets per l´equip de TV3 Televisió de Catalunya.

- El 1990, s'enregistra als estudis Cluster de Barcelona el primer disc de Kitsch, el Kitsch, una producció de Jaime Stinus per a la discogràfica Audiovisuals de Sarrià. Es realitza el videoclip del tema "Oració" sota la direcció de Manuel Huerga, i també el de "Oració II" a càrrec de TV Girona.


 

 

         spotify  bandcamp  instagram   Contacte|| Nota legal KITSCH 2020