DESCÀRREGUES/K-ZONE CONTACTE/CONTRACTACIÓ KITSCH A LA COVA
         kitsch twitter  SPOTIFY  bancamp  instagram
biografia
 


- El 1999, Bep Graboleda abandona el grup.

- El 1998, Sublim Records edita el 1er Curset d'Iniciació al Fracàs, producció feta al Santuari de Banyoles i mesclada als estudis Ariadna de Sant Climent Sescebes per Rosky Ros i Jordi Gasull. La cançó inèdita de Kitsch "Le Mal" -un poema musicat d'Arthur Rimbaud- s´inclou al recopilatori Propostes musicals de Banyoles 1.

- El 1997, Kitsch participa amb éxit al Doctor Music Festival, i estrena al TMB de Banyoles el "1er Curset d'Iniciació al Fracàs", un espectacle audiovisual pensat per a teatres i petits espais, basat en les primeres cançons del grup, inèdites encara. Kitsch també participa al recopilatori Alter-tour'97 amb una versió de la cançó "Mala vida" de Mano Negra.

- El 1996, la discogràfica Música Global publica el Kitsch V, enregistrat també al Santuari de Banyoles, però mesclat, aquesta vegada, als estudis de Música Global de Girona per Kei Macías i Rosky Ros. Xevi Canela i Xavier Pérez realitzen el clip del tema "Al carrer llarg".

- El 1995, la discogràfica Discmedi publica el Kitsch IV, una altra producció realitzada al Santuari de Banyoles i mesclada als estudis Pursa de Vic per Rosky Ros i Josep Puigdollers.


 

 

         spotify  bandcamp  instagram   Contacte|| Nota legal KITSCH 2020