DESCÀRREGUES/K-ZONE CONTACTE/CONTRACTACIÓ KITSCH A LA COVA
         kitsch twitter  SPOTIFY  bancamp  instagram
biografia
 


- El 2004, Kitsch grava el vídeo de la cançó "Desdeny" amb en Marc Martí i el seu equip, prepara la presentació del Kitsch 8 arrreu de Catalunya i arranca l'espectacle "Kitsch Electrokàustic". Al mateix temps, en David González Aregall realitza el vídeo de la cançó "Aurora", Kitsch inclou la cançó "Sol al desert" al recopilatori "Cultura de Resistència Vol 2", del col·lectiu Arran, i musica un poema de l'argentina Alejandra Pizarnik -"Noche"- per al fanzine Malalletra. El grup aprofita també per posar a la venda tota una sèrie de concerts històrics en format Cd sota el nom de "Directament des de l'oblit". El primer que s'edita a començaments d'any és "Kitsch a la Nau (10-VII-1992)" i el mes de setembre surt a la venda "Kitsch a Manlleu (18-VI-1994)".

- El 2003, Kitsch grava el vídeo de la cançó "Glaucoma" amb en Marc Martí i el seu equip i entra a l'estudi d'Ariadna records de St. Climent Sescebes per enregistrar el Kitsch 8, que surt a la venda el 15 de desembre.

- El 2002, Kitsch grava i produeix Kitsch 7 al Santuari de Banyoles i a L'Studi de Salt. També es filma el videoclip de la cançó "Oceà" a càrrec d'en Marc Martí i del seu equip. L'Àngel Abad s'afegeix al grup i es prepara Kitsch 8, disc que sortirà l'any 2003. Al mateix temps, Kitsch musica un poema del trovador Guillem de Berguedà - "Joglar" - per a un projecte d'en Titot, cantant de Brams i Mesclat.

- El 2001, Kitsch enllesteix la pàgina electrònica i estrena el mail de contacte: horafosca@hotmail.com.

- El 2000, Kitsch estrena formació: Lluís Costa a la guitarra, Joan Pairó al baix i Lluís Costabella a la veu i a les guitarres. Amb motiu de la Marató de TVC, presenten al TMB algunes de les cançons del nou disc, com ara, "Oceà" i "El Far".


 

 

         spotify  bandcamp  instagram   Contacte|| Nota legal KITSCH 2020