DESCÀRREGUES/K-ZONE CONTACTE/CONTRACTACIÓ KITSCH A LA COVA
         kitsch twitter  SPOTIFY  bancamp  instagram
biografia
 


- El 2009, Kitsch edita el doble dvd "Kitsch TV", un recull d'aparicions de Kitsch a televisió, de videoclips, d'entrevistes, de reportatges i de seguiment de concerts; i musica un poema de Joan Brossa - "La Mosca" - per al Fanzine Malalletra.També grava amb Octavi Espuga i el seu equip els videoclips d’“Imitació” i de “Vigília”, cançó inèdita per al "Projecte Vigília".

- El 2008, Kitsch edita amb la discogràfica Laura R. Perkins el "Kitsch 10" , grava amb en Marc Martí i el seu equip el primer vídeo del nou disc: "Dominis" i estrena el seu MYSPACE. També edita el doble Cd recopilatori "Kitsch Hits", una selecció essencial per a no-iniciats de les cançons indispensables de Kitsch.

- El 2007, Kitsch presenta nova formació: David Zamora (guitarra), Jordi Farreras (bateria), Lluís Costabella (veu i guitarra) i Joan Pairó (baix); i prepara nou disc per al primer trimestre del 2008.

- El 2006, Kitsch edita en format CD/DVD el "Kitsch Electrokàustic".

- El 2005, Kitsch rep el premi Flama de la Llengua, atorgat per la Mesa Cívica per la Llengua del Pla de l'Estany; edita dos dvd's: "Kitsch en directe 1992" i "Kitsch en concert 2004" dintre de la col·lecció "Directament des de l'oblit"; és objecte d'un concert d'homenatge per vint grups del Pla de l'Estany; i presenta al TMB de Banyoles l'espectacle "Kitsch Electrokàustic".


 

 

         spotify  bandcamp  instagram   Contacte|| Nota legal KITSCH 2020