DESCÀRREGUES/K-ZONE CONTACTE/CONTRACTACIÓ KITSCH A LA COVA
         kitsch twitter  SPOTIFY  bancamp  instagram
biografia
 


- El 2013, Kitsch edita el Cd single “Sense Nom” , que conté la cançó inèdita “Sense Nom” i una versió de la cançó “Personifikant” d’Abús. La primera edició d'aquest single, especialment dissenyat per l'artista del Pla de l'Estany Marc Vicens, ve acompanyada d’un miniCD “Kitsch Live Stroika 2011”.
També grava amb en Martí Pellicer i el seu equip el videoclip de la cançó "Sense Nom" i treballa en un nou projecte anomenat "Kitsch a la Cova" amb en Mon, cantant de Casual.

- El 2012, Kitsch edita des del Santuari de Banyoles el Cd single "L'Odi Pot Més", que conté les cançons "L'Home Sol" i "L'Odi Pot Més" amb els seus corresponents videoclips, dirigits per Octavi Espuga. També rellança la col·lecció "Directament des de l'oblit" amb l'edició de "Primavera Kitsch", la demo del primer disc del grup "Kitsch" que es pot descarregar de manera gratuïta a la K-Zone del web.


- El 2011, Kitsch edita dos Cd singles: el primer, "Mala Idea" amb les cançons "Mala idea" i "Col·lapse", i el segon, "Cors", amb les cançons "Cors" i "Goig a Sant Hideto", gravats al Santuari de Banyoles.

- El 2010, Kitsch grava amb en Jordi Canyigueral i el seu equip el videoclip de la cançó "Testament", darrera cançó del "Kitsch 10"; i treballa en un nou projecte anomenat "Kitsch indirecte". També estrena nou lloc web (www. kitsch.cat) dissenyat per Guillem Lluch i l'equip d'Estudi Digital.

 

 

         spotify  bandcamp  instagram   Contacte|| Nota legal KITSCH 2020