DESCÀRREGUES/K-ZONE CONTACTE/CONTRACTACIÓ KITSCH A LA COVA
         kitsch twitter  SPOTIFY  bancamp  instagram

Kitsch i+Mon a la Cova=Kitsch a la Cova. 
Aquest projecte és fruit de la col•laboració entre Lluís Costabella i Joan Pairó, membres originals de Kitsch i Mon a la Cova, conegut fins fa poc com a vocalista del grup Casual.

Kitsch a la Cova proposa una revisió estilística en clau sinistra i fosca del temari de Kitsch i de Mon a la Cova, sense descartar versions més o menys emblemàtiques del que es coneix com a rock gòtic en tota la seva amplíssima – a hores d’ara- extensió ni temes nous composats pera la ocasió. 

    

Tant Kitsch com Mon a la Cova (amb i sense Casual) han estat i són considerats uns dels màxim exponents del rock fosc fet a Catalunya. A Kitsch a la Cova sumen ara esforços creatius per tal de demacrar i emmalaltir una mica més, si es que és possible, el ranci, innocent i pueril panorama musical del nostre país. 
Kitsch a la Cova està encara en estat de gestació i hauria d’esclatar i petar a la cara dels desprevinguts qualsevol dia d’aquest proper any 2014. Kitsch, després de gairebé 30 anys en actiu, encara necessita presentació: és un dels màxim exponents dels grups musicals catalans pràcticament obviats i oblidats per la gran massa però potser un dels més apreciats i volguts pels crítics i entesos. S’ha dit de tot... des que són massa bons a que són un grup maleït en el bon i mal sentit del terme, però la única certesa és que encara estan vius i que continuen tant a a seva com sempre han anat. En tot cas Kitsch és i ha estat un dels grup de rock més autosuficients i menys autocomplaents que ha sorgit mai a casa nostra. 
El seu estil musical ha anat variant segons el vent del Punk al Pop per acabar sempre insistint en el Rock de múltiples influències i variants. El que sí ha esta una constant, en canvi, són les seves lletres fosques i inefables, que sovint sentencien cínicament el que la majoria defuig, tem o ignora: els propis pensaments i les cabòries i mals rotllos. 

  

Mon a la Cova, músic barceloní. Membre fundador, lletrista i vocalista dels grups de rock en català Guilles Maleïdes i Casual. 
Casual va ser fundat el 1999 i va estar en actiu fins a principis del 2011 i l seu estil es caracteritzava per unes lletres fosques i un so contundent molt familiaritzat amb el rock gòtic.

Val a dir que tant l’estil com la pròpia banda van ser sempre molt més apreciats i reconeguts a Europa, - on van actuaren en diverses ocasions- que no pas a Catalunya ni a la resta de l’estat. 

Tant Mon a la Cova com Casual han coincidit i col•laborat amb Kitsch nombroses vegades: des de concerts actuant plegats compartint escenari a col•laboracions en temes de Kitsch.

 

facebook     bancamp  
 
         spotify  bandcamp  instagram   Contacte|| Nota legal KITSCH 2020